miércoles, 23 de marzo de 2016

Pàgina web i posicionament web per a l'Esclop


Aquest mes hem publicat la pàgina web de la  llar d'infants i parvulari a l'Eixample de Barcelona, l'Esclop.

Pel que fa al disseny web, es tracta d’un web amb molt de color i fotografia en gran format. Pel que fa als textos, hi combinem una tipografia relacionada amb el sector infantil, que simula estar escrita a mà (per títol i subtítols, en la línia del logotip corporatiu), amb una altra tipografia que n'afavoreix una fàcil lectura en dispositius grans i petits.

I pel que fa al posicionament web SEO de la pàgina, en aquest cas hem optat pels conceptes que fan referència a cada escola (llar d'infants i parvulari), que es combinen amb el barri on s'hi troben, l'Eixample Dret. Per això pretendrem posicionar paraules clau com llar d'infants eixample dret o parvulari eixample dret. En una primera etapa hem optimitzat els elements estructurals del web per optimitzar-ne el posicionament web, i a partir d'ara comencem les tasques de creixement d'autoritat i robustesa SEO.

Per acabar en l'àmbit de la programació del web, s'han seguit tots els criteris per a complir amb els estàndarts de Google, que afecten enormement al SEO: que la pàgian es carregui ràpid, absència de pàgines amb errrors, ni massa codi, o amb una adaptació responsive.

Web de l'Esclop

No hay comentarios:

Publicar un comentario